Wednesday, December 6, 2023
Здружението Лидери на Малцинствата за Општеството – ЛМО Штип во соработка со Здружението Меѓународни иницијативи за соработка – Мис од Бугарија, Ве поканува да земете учество на тридневниот “Културно туристички саем”. Саемот ќе се одржи од 13ти до 15ти октомври 2017 година во Хотел Изгрев, Штип. Саемот се спроведува во рамките на проектот “Интеррегионален туризам преку култури – ИТЦ”...
Од 1-ви до 5-ти септември 2017 во Штип, Македонија, Здружението Лидери на Малцинствата за Општеството – ЛМО Штип во соработка со Здружението Меѓународни иницијативи за соработка – МИС од Бугарија одржа обука на тема „Управување со природно и културно наследство“. Обуката се спроведе во рамките на проектот “Интеррегионален туризам преку култури – ИТЦ” и беше втора обука во рамките на...
Здружението Лидери на Малцинствата за Општеството - ЛМО Штип во соработка со Здружението Меѓународни иницијативи за соработка - Мис од Бугарија, Ве поканува да земете учество во петдневна обука на тема: "Развој на одржлив бизнис". Обуката ќе се одржи од 22ри до 26ти септември 2017 година во авантуристичката куќа Русалите, во близина на селото Бачево, општина Разлог, Бугарија. Обуката...
Здружението Лидери на Малцинствата за Општеството – ЛМО Штип во соработка со Здружението Меѓународни иницијативи за соработка – ЗНД од Бугарија, Ве поканува да земете учество во петдневна обука на тема: “Управување на природното и културно наследство”. Обуката ќе се одржи од 1ви до 5ти септември 2017 година во Хотел Изгрев, Штип. Обуката се спроведува во рамките на проектот...
Здружението Лидери на Малцинствата за Општеството – ЛМО Штип во соработка со Здружението Меѓународни иницијативи за соработка – Мис од Бугарија, Ве поканува да земете учество во петдневна обука на тема: “Чување и заштита на природното и културно наследство”. Обуката ќе се одржи од 25ти до 29ти јули 2017 година во Изгрева во с. Бања, општина Разлог, Бугарија. Обуката...
- Advertisement -

POPULAR ARTICLES